dijous, 25 d’octubre del 2012

Corruptes impunes i farmàcies tancades.

Avui és dia de tancament patronal farmacèutic. L'endemà de l'escandalosa condemna contra la revista "Cafè amb Llet" per denunciar les corrupteles en la conselleria de salut, (per part d'una jutgessa condecorada per Convergència), les ciutadanes honrades veiem com el dret a l'accés als medicaments es veu seriosament amenaçat per la manca de finançament de les receptes. Mentre, en els C.A.P.'s de tota la comunitat autònoma de Catalunya, els visitadors mèdics carregats de "suborns" de les indústries farmacèutiques fan cua a la porta dels ambulatòris sense cap disimul ni vergonya!
La malaltia moral que fa tants anys que ens afecta i que feia passar per "modèlica" una "transició democràtica" basada en la impunitat dels botxins a canvi de la no criminalització de les víctimes,, no té guariment conegut. Els hereus electorals de la dictadura franquista, amb la complicitat imprescindible de banquers, periodistes, uniformats amb pistola i aparell judicial armats amb toga, han mantingut a la societat en coma induït. Amb la droga de l'estafa piramidal immobiliària col·lapsant els neurotransmisors de l'avarícia social i la sobredosi de telescombreries futboleres desinformant masivament el raciocini col·lectiu, han fet us del dret de cuixa econòmic fins deixar un allau de deutes del tot inafrontables..
 Ara que tenim el país fet un parrac impossible de recosir, enfilen l'agulla de la pàtria amb el fil d'un propòsit que no diuen i pretenen tancar la ferida amb punts de sutura damunt la gangrena purulenta del seu botiflerisme històric. La maniobra de distracció d'enbolicar.se en la bandera quatribarrada, camuflant camaleònicament la ferum de fems mal compostats de llur pèsim governar amb el pestilent pou negre del país del costat no ens ha d'enganyar. Creure que quan el sistema és una claveguera, ser una rata és la millor opció, no va amb nosaltres Les esmolades pituïtàries del poble treballador català comencen a visitar al otorinonaringòleg i cada volta tenim el nas més fi. Ensumem que el dia dels alliberaments nacional, social i de gènere està al nostre abast.