dimecres, 10 de febrer del 2016

Nou vídeo i antigues excuses.

La meitat de l'antic recinte fabril de Can Ricart continua essent propietat privada. No està catalogada com a bé cultural d'interès nacional, sinó tant sols com a zona d'influència del B.C.I.N. (Que sí que ho és l'altre meitat pública del recinte).

Complicat? No t'amoïnis, que de seguida ho entendràs, mirant aquest VÍDEO àgil de 5 minuts: CAN RICART, recull dels ENDERROCS 2007 i 2015 EN LA PART PRIVADA i descripció de l'abandonament de la ZONA D'INFLUÈNCIA, també en mans privades.

 Un vídeo realitzat per veïns de Can Ricart:

Can Ricart enderrocs 2007-2015

https://www.youtube.com/watch?v=n4L-GNZwLqk  (Si vols veure el vídeo en qualitat HD dona-li a la rodeta de la part inferior dreta de la pantalla, doncs per defecte youtube té configurada la visualització a baixa resolució 360p)


En aquest vídeo de 5 minuts ensenyem els enderrocs del 2007, 2008 i Desembre del 2015. També veureu els plànols i les volumetries dels plans urbanístics especulatius, que continuen estant vigents.
Voldríem una acció valenta que recuperi aquest patrimoni cultural i arquitectònic, amb un pla d'usos consensuat amb les veïnes. Però veurem que acaben fent els "nostres" representant polítics de l'ajuntament i la Generalitat....

La part pública de Can Ricart no dona exemple :-( 

De moment, en la part pública, les excavacions arqueològiques que feia la Universitat de Barcelona han quedat abandonades, presumiblement per manca de pressupost.... mireu:

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.923449811083643.

Ara fa just un any. ja dèiem estar en el dia de la marmota  http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2015/02/el-dia-de-la-marmota-i-els-cants-de.html en la part pública del recinte. Avui no tant sols es confirma aquesta afirmació, sinó que el vídeo que acabem de publicar ( també en Facebook https://www.facebook.com/aavv.canricart/videos/924220897673201/?pnref=story ) evidencia que la part privada del recinte està profundament immersa en la nit boirosa de l'oblit.Els cants de sirena institucionals al respecte, ens sonen a cançó de l'enfadós i a cantarella dringadissa: http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2009/09/la-cantarella-dringadissa.html