dijous, 3 de març del 2016

Teulades voladores, informes de fa 2 anys i altres xapuces.

Ahir a les 18h, uns 20 m2 de teulada de l'antiga nau d'Indústries Iracheta van sortir volant. Aterraren damunt el sostre d'una nau de Taxitrònic. Si li cauen damunt a qualsevol vianant, el mata!!!!.
4 hores més tard, en el ple de districte, una consellera d'ERC feia una pregunta sobre la xemeneia de Can Ricart. La resposta de Barcelona en Comú, basada segons van dir en un informe dels bombers de fa dos anys, va ser que no hi ha cap risc imminent 
Sembla que l'esperit d'en Narvaez continua viu en la sala de plens. Tots els grups municipals s'omplien la boca parlant de patrimoni industrial i memòria històrica. Però l'únic bé cultural d'interès nacional de tot el districte de St Martí, continua abandonat a la seva dissort.

Si teulades i xemeneia, que són els elements més visibles, són sistemàticament ningunejats, que hem de dir del sistema energètic soterrat?
http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2014/03/recordatori-bianual-del-sistema-de.html 

 Per aguditzar l'esperpent, els bombers fan un desplegament, resten una bona estona contemplativa i un marxar-se per on havien vingut, sense fer res al respecte !!!!


 Però doncs que? 

Veure  https://www.facebook.com/aavv.canricart/videos/936703296424961/?pnref=story

Que tenim un problema amb les taulades voladores? Que els bombers no treballen gratis? Mesures de segure....que? Doncs res, continuem fent-nos els espanyols, i a les xapuces anteriors li afegim un altre. Estic pensant de llogar-hi cadires, amb vistes al proper espectacle-sorpresa que oferirà Can Ricart. Seguirem informant....