dilluns, 18 de juliol de 2016

El ral·li-gimcana del C/ Perú.


L'actual ajuntament barceloní continua apostant pels esports d'aventura urbana al voltant de Can Ricart. La darrera jugada municipal en aquesta direcció, ha estat el ral·li-gimcana que hi ha organitzat el darrer cap de setmana, en la vorera del carrer Perú (Entre C/ Espronceda i C/ Bilbao).

El recorregut té diferents graus de dificultat, ja sigui passejant sol, en grup, carretejant el carret de la compra, o amb el tricicle del fill petit... I tenim una categoria especial per a sèniors amb mobilitat reduïda, que consta de la modalitat baston's & crosses, i la sempre espectacular cadira de rodes amb àvia. Tot un Paris-Dakar peatonal que requereix aguditzar els sentits i la concentració. Es prega abstenir-se  d'intentar-ho si ets dels que caminen caçant Pokemons o similars.
 

 En uns pocs metres de trajecte en ziga-zaga, podem gaudir un concentrat de xicanes, corbes tancades, tanques mogudes 3 metres ( http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2016/04/en-can-ricart-ens-privatitzen-fins-la.html), escocells dels arbres on trepitjar malament, rajoles aixecades per les arrels, contenidors d'escombraries, pals de cablejat, i múltiples sorpreses quan apareixen vianants en direcció contrària... I si se fa de nit, encara s'afegeix més intringulis emocional a l'epopeia :-)


Amb aquesta nova pensada, i la ruta de les dues torres ( Comentada anteriorment http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2016/05/les-dues-torres.html ) els atractius turístics de la ciutat comtal continuen creixent com l'escuma (un conjunt de bombolles que s'inflen igual que una mousse o un soufflé, amb més aire que substància) !!!! http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2008/09/recepta-de-pasts-immobiliari-laroma-de.html

Acabem recordant els missatges dels que fa més de 5 mesos prometien per TV3 haver salvat Can Ricart, Veure http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/noticies-324/can-ricart-reviu-amb-diversos-projectes-de-futur/video/5584043/ Perquè tornant de vacances repetiran de nou les intencions maximalistes, prometent altre volta el mateix, i qui dia passa, 10 anys empeny. La jornada de la marmota està instal·lada en un gran bucle espai-temporal, indefinidament orbitant el "Déjà vu"  especulatiu  i l'amnèsia col.lectiva :-( 

http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2015/02/el-dia-de-la-marmota-i-els-cants-de.html


https://www.facebook.com/aavv.canricart/photos/?tab=album&album_id=1020806288014661

1 comentari:

Anònim ha dit...

però què dius... la Colau és superguai