dimecres, 30 de novembre de 2016

Solidaritat amb els solidaris represaliats del Clot.

Els dies 14 i 15 de Desembre jutjaran un matrimoni i tres persones solidàries, que resistien pacíficament el desallotjament de casa seva. En el vídeo https://www.youtube.com/watch?v=Ak2Ilrxopco&feature=youtu.be queda clara la injustícia que patiren. En aquest altre vídeo   https://www.youtube.com/watch?v=E2I69NneEf8&feature=youtu.be s'explica també com varen anar les coses. Segons ens explica el web solidari http://desnonamentclot.weebly.com/ : Sobre aquestes persones, entre elles la parella que va ser desnonada, pesa una acusació d’atemptat als agents de l’autoritat, mentre que, a la resta, se les acusa de resistència i desobediència a l’autoritat. Tant pels càrrecs contra les persones afectades com per la quantitat de gent imputada, es tracta d’un dels processos repressius més amplis viscuts fins ara arreu de l’Estat espanyol en casos de solidaritat amb els desnonaments, cada cop més freqüents. Els fets despertaren reaccions solidàries com ara http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2012/12/solidaritat-amb-les-encausades-pel.html i denúncies per l'actuació de les forces públiques com per exemple http://toniperico.blogspot.com.es/2011/07/la-injusticia-al-lado-de-casa.html?m=1.

Segons ens informa La Directa
https://directa.cat/actualitat/generalitat-demana-lingres-preso-dun-matrimoni-que-es-va-oposar-un-desnonament :
 "La Generalitat demana l'ingrés a presó d'un matrimoni que es va oposar a un desnonament:
L'acusació s'amplia a tres veïnes solidàries que es van concentrar al portal de la finca. Els fets van passar el 25 de juliol de 2011 al carrer Andrade del barri del Clot de Barcelona.
 Els serveis jurídics del departament d'Interior reclamen que l'Eliseu i la Verònica, un matrimoni de 63 i 59 anys respectivament, ingressin a la presó durant un període d'entre dos anys i dos anys i tres mesos"

Conclusió: La Generalitat de Catalunya i l'Estat espanyol van de la mà. Demanen fins a 5 anys de presó per a 3 de les solidàries amb la família desnonada del Clot :-( . VERGONYA DE JUNTS PEL SI, PEREGRINS PROCESIONISTES EN EL VIATGE CIRCULAR QUE TORNA SEMPRE AL MATEIX LLOC !!!!!!!! 
Després de llegir aquestes notícies, he baixat al carrer a fer gestions. En un pseudoaixoplug de la Diagonal, cantonada amb el carrer Bailén, dues persones es llevaven de sota un munt de mantes. Carreguen amb totes les seves pertinències, i fan "vida" sense parets que els separin de les riuades de guiris que circulen pel parc temàtic barceloní... https://www.facebook.com/aavv.canricart/photos/?tab=album&album_id=1134377979990824
 Deia la Colau que volia guanyar l'alcaldia per evitar coses així, ara fa un any i mig. Però de moment tot segueix pel mateix viarany per on circularen aquells 30 anys, quan PSC & IxC manaven en l'ajuntament sense ella. Dubtem si atorgar a l'alcaldessa ex-PAH el premi Pilatos (per l'extraordinària elegància amb la que se renta les mans des del seu càrrec), o bé concedir-li el premi Traviata, (per la reiterada alegria amb que llença brindis al sol, pagant nosaltres el beure).... 
I entre les garrotades del govern central, les mentides del govern autonòmic i el "flash moob" del govern municipal,  ja cal que anem espavilant els ciutadans! ( Si més no, sempre ens queda seguir els consells de la fundació Arrels: http://www.arrelsfundacio.org/que-pots-fer-si-veus-una-persona-dormint-al-carrer/ )

Respecte a donar suport a les encausades del Clot,  s'ha engegat un comitè que ha presentat una campanya de difusió. Des del grup de suport convoquen una manifestació per dilluns 12 de desembre a les set de la tarda al carrer Andrade 22 del barri del Clot i concentracions solidàries a les portes de la Ciutat de la Justícia els dies 14 i 15 de desembre, mentre es desenvolupi el judici.