dijous, 2 de setembre de 2010

El Pla Caufec aturat!


Els companys d'Esplugues que tant s'han sacrificat per a defensar la muntanya resten pendents encara del que "la justicia" aquella justicia tan aliena al poble, la justicia del "sistema", dicti a la seva contra.

Mentrestant Sacresa, la immobiliaria tan amiga del PSC-PSOE que ocupa aquell ajuntament, deu milions a manta i ha hagut d'aturar la brutalitat urbanística contra la muntanya de Finestrelles, d'on havien de crèixer una serie de moles edificatòries que conformarien l'invent especulatiu "Porta Barcelona".

Malauradament, malgrat tota la lluita de tants anys, la lluita pacífica d'intel.ligència dels pocs gosats, dels poquets amb tota la raó a favor i armats de tot el sentit comú, no ha pogut frenar la piconadora que ha desfet part de la muntanya i la omplert d'asfalt i ara, ens topem amb la notícia que segons el diariot sociata del Periódico "L'herba ha crescut fins al punt que ha passat a convertir-se ja en matolls, gairebé de sabana africana." Però què voleu, si allò era la muntanya!!! I per no dir que els espavilats mercenari-periodistes passen de llarg sobre les condemnes que pesen sobre els opositors al pla Caufec-Porta Barcelona.

Només cal fer un volt per aquells paratges i un pot adonar-se de com pot ser la furia depredadora i la bàrbarie contra el bé comú d'aquests especuladors, aquesta olla de xusma mafiosa de politics, immobiliàries, jutges i policies.

Us poso l'enllaç a uns videos prou il.lustratius per a que us feu una petita idea del mal que s'ha fet i l'esforç voluntariós d'aquells valents que s'hi han enfrontat.


Hasta que los mossos nos separen. (19-5-2008) http://blip.tv/file/919506

Acció i estat de les obres pla Caufec (8nov07-26feb08) http://blip.tv/file/704170

contra el pla Caufec, parem les màquines! (12-11-2007) http://blip.tv/file/479111

(Val a dir que tots els reporters que vam assistir a aquesta acció (la del 12-11-2007) vam ser denunciats pels mossos d'esquadra, val a dir que aquest cos policial desplegat a Esplugues a acudit sempre sol.lícit a les ordres de les constructores que operaven-destruïen- en la zona. En el video es veu el moment en que els mossos ens inviten "amablement" a sortir del camp, poc podiem pensar que ens haurien denunciat més tard).

foto de Jordi Secall

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mireu també

http://www.llibertat.cat/content/view/10381/1/