dimecres, 20 d’octubre del 2010

Recomissió d'investigació municipal i tal.





Dos llargs trimestres després de la dimissió de l'Itziar, a causa de les presumptes amenaces de mort que li feren funcionaris municipals, sembla que la solució al escàndol és iniciar una comissió d'investigació com la que feren pel tema del hotel del Palau. Un "déjà vu" més, en el gran Màtrix de les versions oficials del consistori. El seus discursos, retòricament eteris, porten als socis del equip de govern a recolzar a ulls clucs tot el que fins ara ha no fet l'alcalde Hereu.






La millor rebotiga del món





Encegats per la cobdícia i apoltronats en el poder, no han sabut veure venir la que els hi caurà al damunt. A mesura que s'estira el fil de les cireres Riviera i Saratoga, les pomes podrides hi surten entortolligades com els xoriços en l'aparador de la millor xarcuteria del món. Des de Bailen 22 fins el 22@, els embotits de carn picada engreixen porcs, regidors i parentela diversa. La frase que afirma "la política fa estranys companys de llit", pren una nova perspectiva. Hi ha citacions sumarials per donar i per vendre! Des de la tracta de blanques fins la prostitució ideològica més repulsiva, passant per la destrucció del territori i del teixit social associatiu, tot feia calaix en els negocis de rebotiga.



Madamme Escarp sempre al peu del canó.





Quan començarà una purga veritable de tant corrupte? Perquè la inhibició fins l'últim moment, amb maniobres de distracció d'emergència incloses, no es considera col·laboració necessària? Fins quant durarà el sistemàtic insult a la intel·ligència que senyoreja entre els maSS merda de desinformació general?

Ens cal, amb urgència, començar a empresonar a tota aquesta canilla de fartons. Com be explicava el grup Al Tall, no son lladres de saqueig, que ens munten la cova en nostra casa i des d'ella ens mal governen impunement.



Els prostibuls ideològics de la plaça de Sant Jaume, continuen treballant a ple rendiment.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Escarp és un home? Si Escarp és mascle, realment és Escarp un humà? és realment un problema que Escarp sigui home? No; llavors, què és realment Escarp?