divendres, 8 d’abril del 2011

"Tanto en Pekín, como en Pokón!"

La cèlebre frase, popularitzada per l'A.P.M. de TV3, es fa aquests dies més actual que mai. L'obietat del fet queda palesa de forma diàfana en comparar la situació, aquí i en la Xina popular, pel que fa al dret de l'habitatge i el seu comerç desvergonyit.

Vet a saber quina conjunció astral predestina aquestes coincidències, però el cas és que ens fan reflexionar. La relativitat universal te un repte per explicar cientificament la següent relació:

Aquest enllaç seria Pequín

(i ves per on)

Aquest enllaç seria Pocón


Misteris misteriosos que s'amaguen entre les ones catòdiques, provoquen tals distorsions en el contínuo espai-temporal, que la distància entre Euros i Yuans sembla desapareixer en un forat de cuc.
Forces ocultes mouen els fils, fins fer coincidir les caricatures més grotesques amb l'esperpèntica realitat en la que malvivim.

Enfront l'evidència de que som
simples titelles amb la corda al coll, la majoria de la ciutadania amaga el cap com els estruços. Cerca imaginàries fugides endavant en la irrealitat d'un Màtrix amb fonaments de fum.

Però el que més espanta de tot,és el nom amb que han batejat a la nova bèstia de la metafísica. El nou argamedon respon al terrible nom de
crisi. Amb aquest conjur d'una sola paraula, aconsegueixen justificar, com per art de màgia, la barbaritat més enorme. Davant el miratge enlluernador de la caixa tonta, la perplexitat social dels bocabadats telespectadors és literalment tan infinita com l'estupidesa humana. N'hi ha per llogar-hi cadires!

En la línia d'aquesta investigació esotèrica, l'últim exemple que avala la nostra teoria ens el deixa les repercusions econòmiques que provoquen les declaracions de Belen Esteban.

Us assegurem que no és conya, per molt que costi de creure: El que diu aquesta senyora afecta els resultats del IBEX 35. l'endemà d'amenaçar amb deixar la cadena del telecapitalisme de container, les accions de tele 5 baixen un 4'85% ?!?!?

http://macarronesdecolores.blogspot.com/2011/04/si-cae-belen-esteban-cae-telecinco.html

Ja no sabem si riure o plorar!
(Doncs estem fotuts en "un follong.....)