dijous, 3 de novembre de 2011

Última ruta biòfita, aquest diumenge.

Aquest diumenge 6 de novembre fan la última Ruta Biòfila, i voldriem convidar-vos al festeig que suposa. passa pel costat de Can Ricart, per tal de veure el despropòsit urbanístic del parc central del Poblenou. Estarem amb ells de 10 a 10'30h per aportar el nostre granet de sorra en l'ull dels irresponsables que es van lucrar amb diners públics a canvi de colaborar-hi, (com ara en Joan Maria Soler, membre de l'AV del Poblenou i de la F.A.V.B, amb el seu "Pou del món").

Os deixem un link amb documents relacionats per que obriu boca.

Cliqueu aquí!

"A través dels parcs i jardins de Barcelona, la Ruta biòfila ens apropa al jardí Costa i Llobera, al parc del Centre del Poble Nou, als antiaeris del Parc dels Tres Turons, al jardí Eclèctic del Laberint d'Horta i a la masia de Can Soler a Collserola on dinarem i més...

Les visites son guiades, el transport un autocar cooperatiu. La ruta en sí representa en la pràctica, un dia d'esbarjo, cultural i lúdic en el que compartir transport, menjar i el gaudi col·lectiu. A l'hora que ens apropem a les lluites veïnals, denunciem els constants despropòsits (per dir-ho suau), que pateixen els nostres parcs i jardins i de retruc la genteta que pobla la ciutat."

Per apuntar-se darrera sortida Ruta Biófila, 637220276

Mira també:
http://www.cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/Parcs/doc_ruta_biofila.pdf