dijous, 26 d’abril de 2012

Tornem a tenir una altre presa política en el barri :-(

Laura Gómez, de 46 anys, actual Secretària d'Organització de la CGT a Barcelona, es troba empresonada de forma preventiva i sense fiança, en la "nostrada" presó de Wad-Ras.
 Ara tot just fa un any que, aprofitant un permís, una de les condemnades del 4F es va suicidar per tal de no tornar a ser tancada en una de les cel.les del centre penitenciari poblenoví.
El presumte crim de la Laura ha sigut el participar en una performance, davant de l'edifici de la borsa de Barcelona, on es cremaven reproduccions de bitllets de 500 Euros. L'acusen de disturbis públics, coacció, incendi, danys i atemptat contra els drets fonamentals de les persones. Al.leguen risc de fuga d'aquesta treballadora amb feina fixe i una filla adolescent.
A nosaltres ens sembla, que no tothom és igual davant de la "justícia", sinò que més aviat actua com les serps, mossegant tant sols els peus dels descalços:
Tot i així, n'hi ha que encara s'omplen la boca parlant d'estat de dret i violència sindical, de manifestants violents i antiavalots angelicals, de sacrificis necesaris i brots verds a punt de germinar......mentre continua la cacera de bruixes! Davant de tanta desvergonya politico-mediàtica, la nostra conclusió és clara: Qui vulgui un món millor, que tiri la primera pedra!