diumenge, 27 de maig de 2012

Renta corporacion fa dació en pagament al Santander.

Segons informen diferents diaris  de l'amonenada informació econòmica, i algun altre pilar del sistema mediàtic, els de la immobiliària Renta Corporacion han fet una dació en pagament als del banco de Santander. La moneda de canvi en aquest joc de penyores és l'antiga fàbrica de La Escocesa, declarada be cultural d'interès local.
Altre volta el patrimoni històric del barri, les persones que vivien en la vintena d'habitatges, els llocs de treball i els espais de creació artística, víctimes de les requalificacions i les permutes de terrenys en els tinglados del 22@. Entre màfies consistorials, especulacions immobiliàries i estafes bancàries piramidals, han enderrocat el nostre passat, han hipotecat el nostre present i han emboirat tot horitzó de futur.
Hi ha qui creu que els Deus són nens que jugen als daus amb els humans. Nosaltres pensem que els arquitectes municipals han sigut canalla malcriada que jugaven a la pinyata amb l'urbanisme del barri: Ells s'han menjat els caramels i nosaltres, després de rebre les bastonades, ara patim les càries de la seva golafreria. Mentre, els regidors continuen lluint llur somriure profident, tant característic del seu càrrec.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La foto és del mural que han fet en les jornades de portes obertes.....