divendres, 6 de juliol de 2012

Una gran victòria que celebrem amb molta joia.

La senyora Rosa Talón i l'equip jurídic que l'ha defensat, han aconseguit una victòria legal que, amb una mica de sort, sentarà precedent. Han lograt que es condemni a tres anys de presó i pagar una multa de 18.000 euros pels danys morals, al propietari que ha estat fent-li mobbing durant anys.  FELICITATS,ROSA: LA TEVA VICTÒRIA ÉS LA DE TOTES!

Però ara que ja s'ha demostrat els anys de tortura psicològica que ha sofert aquesta veïna del Clot, ens preguntem:

ON EREN ELS DEFENSORS DELS CIUTADANS MENTRE SUCCEÏEN ELS FETS DELICTIUS?

QUI VA AIXECAR LA VEU EN DEFENSA DE LA VÍCTIMA???

Des de l'associació veïnal de Can Ricart varem fer el possible per visualitzar la injustícia en l'any 2008 http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2008/11/fan-fora-la-rosa.html i altre volta durant l'any 2009 http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2009/12/fets-consumats.html

Encara que no poguerem aturar la violència immobiliària que patia la Rosa, si més no, li deixarem clar el nostre suport moral i el nostre recolzament en totes les concentracions que es convocaven. No tothom pot dir el mateix:

On estaven els policies, els jutges, els fiscals, que cobren un sou públic, i pel que se lis suposa que han de defensar al feble?

On eren els "senyors" regidors de districte i la seva suposada vocació de servei al país?

On els mitjans de comunicació, la majoria d'AAVV, les O.N.G's que ara protesten per les retallades dels pressupostos pel desenvolupament del tercer món (que els deixen sense sou a ells), ......??????

Els que no estaven obertament del costat del propietari, mantenien una indiferència complice amb la sacrosanta propietat privada. Amb l'honorable exepció de la bona gent dels C.S.O.A.'s i poques persones més, la inmènsa majoria de les entitats polítiques i ciutadanes deixaren en mans del lliure mercat i llur llei de la selva el dret a un habitatge digne. Per això nosaltres, que ferem costat a la Rosa des de que tinguerem coneixement del cas, aixequem la veu ben alt i clar per a dir altre volta: FELICITATS ROSA!!!!, ja saps que t'estimem.

1 comentari:

(associació de veïns i veïnes de can Ricart) ha dit...

http://miradescritiques.blogspot.com.es/2014/01/dos-anos-de-carcel-por-acoso.html?showComment=1390245018759#c1467752406060932184