divendres, 9 de maig de 2014

10 anys del Fòrum i 0 imputats :-(Ara fa deu anys de l'inici de l'enganya-babaus roba-carteres del Fòrum 2004, i la "justícia" ni està, ni se l'espera. Segons la "legislacion vigente" la majoria de delictes estan a punt de prescriure i no es veuen perspectives de que canvii res al respecte :-( 0 imputats, 0 empresonats, 0 punibilitat pels corruptors i pels corromputs !!!!
Les xifres de la macroestafa fan fredat (Pel damunt dels 3.000 milions d'Euros), l'insult a la intel·ligència escandalosament esperpèntic, la pocavergonya política ofensivament indigne, l'especulació immobiliària mastodonticament al·lucinada, el nivell de la megamentida estratosfèricament elevat, la hipocresia més filibustera prostituia el llenguatge fins a trespassar els límits de lo grotesc, buidant els mots de tot contingut ètic la xerrameca estèril, com guirnales de merda, guarnia el conjunt ....
Industries de la guerra com Indra patrocinaven demagògiques conferències de pau i plans urbanístics com Diagonal Mar contaven com a Zona verda les vies del tranvia i enriquien a la màfia del totxo estafant el veïnat, orfe de qualsevol suport social o mediàtic http://directa.cat/noticia/vanguardia-periodico-van-rebre-un-milio-deuros-dorigen-no-acreditat-informar-del-forum-les-c .  Multinacionals de la pitjor calanya s'omplien la boca parlant de com acabar amb la fam del món, que elles mateixes provoquen per maximitzar llurs immorals beneficis. Autoanomenats artistes exercien de "voceros" del règim tripartit i xupiguais multiculturals i tal, s'amalgamaven harmoniosament amb els cortesans llepaculs de sempre, doncs hi havia pastís per tuti.   
El que bé es pot qualificar com a zona zero de l'esclat de la bombolla continua generant més teories del perquè de la explosió que el bòlid de Tunguska, i com ell, no va deixar crater visible però si un munt d'esquelets d'arbres abatuts :-(
També genera multitud d'hipòtesis la opacitat dels comtes quentístics i el possible malbaratament de diners públics, grans misteris cosmològics de difícil solució, davant la manca de voluntat de resoldre's.La maniobra de distracció onanísticament més cara de l'univers conegut manté les seves incògnites com els forats negres que capturen fins a l'últim raig de llum que traspassa l'anomenat horitzó d'esdeveniments.

 Però alguna cosa bona va deixar el Fòrum 2004? Doncs si, l'assalt en pateres que surt recollit en aquest històric vídeo  http://www.youtube.com/watch?v=k0scjRSyySU&feature=share i on se'ns veu mullar-nos el cul amb la bandera del "Poblenou no està en venda"