dijous, 29 de maig de 2014

Can Vies és la coartada convergent !!!!


El desallotjament del C.S.O.A. de Can Vies l'endemà de que CiU perdés les eleccions europedes i el mateix dia que dimitia el cap dels MoSSos d'esquadra, Manel Prats, hi ha qui el qualifica d'error estratègic. Però potser és una estratègia ben calculada per generar un conflicte social que enrareixi prou l'ambient com per justificar el no fer el referèndum previst pel 9 de Novembre i continuar fins 2016 governant la comunitat autònoma per "garantir" l'ordre i la pau ciutadanes "necessàries" per la "recuperació econòmica" de la burgesia catalana. La millor manera (Segons ells) de "generar" els llocs de feina que tant necessitem.

Analitzem com començaren els incidents:

https://www.youtube.com/watch?v=iCL7pCEAb0c&feature=youtu.be

Trencament de les "negociacions" per part del regidor del districte, desallotjament i inici de l'enderroc de l'edifici i primera manifestació (pacífica) dels desallotjats.


Durant aquesta primera manifestació, brutals i injustificades agressions dels antiavalots, a plena llum del dia i davant tot de càmeres, d'un ciclista i d'un home de 67 anys. Agressions que totes sabem que resten sempre impunes i que acabaren d'encendre els ànims. Al vespre, atac a mitjans d'informació no controlats pel règim, com La Directa i veïnes atonyinades en l'interior de porteries on es refugiaven dels trets de pilotes de goma.....

https://www.facebook.com/aavv.canricart/posts/840536462642355?notif_t=like

No cal ser gaire espavilat per deduir que la cosa esclataria, en un país com el nostre: Curull de gent forçada a treballar sense contracte per 500 Euros/mes i encara donar gràcies per tenir "un lloc de feina", mentre ens malgovernen gents que guanyen eleccions il·lícitament,  mitjançant el finançament ilegal dels Millet, Pallerols, Bárcenas, Filesa,.... Amb comissions per obres públiques innecessàries que obliguen a endeutar-se a les administracions, que després retallen en educació i sanitat per poder pagar els interessos del deute, "salven" bancs que desnonen milers de famílies, rescaten autopistes mentre els joves han de migrar, on a València hi ha més gent detinguda per penjar comentaris al twiter que pel cas Gurtel....

Ells fabriquen la bomba i ells encenen la metxa :-(

( Aquí copiem i peguem el que diu el facebook de  LHalter Nativa Comunitària )

"Aquí teniu el resultat d'una de les càrregues del passat dilluns 26.05, a plç. Sants. Molt@s de vosaltres la coneixereu pel seu càrrec com a Presidenta del Centre d'Estudis Africans, d'altres per la seva vessant de formadora dels cursos d'agents antirumors amb BCN ACCIÓ INTERCULTURAL (Ajuntament de Barcelona), i la gent dAcampadaLH (LHRevolution) per la seva col·laboració activista, a la jornada per la convivència organitzada fa un parell d'anys, al barri de la Florida.
El perfil de la Lola López es trobaria certament allunyat del k algun@s anomenen "Black Bloc". És una senyora de mitjana edat, d'1m i 50cm, molt tranquil·la i assenyada, i malalta de fatiga crònica.
Qui està exercint la violència de manera indiscriminada, a Sants i a tantes altres manifestacions i/o concentracions?


I l'explicació de la senyora Lola López del perquè l'apallissaren :-(

"Al parecer, a pesar de mis años, mi sobrepeso, mi metro 50' de estatura y mi estado físico "tocado" por la fatiga crónica, a los mossos d'esquadra les parezco un elemento tan peligroso como para darme la paliza que véis en las fotos: el trasero como si me hubiera pasado encima un caballo y el brazo hinchado como un melón y obligadamente inmóvil. Desde aquí le doy las gracias al tipo de 1m 90', casco, botas, porra, pistola y otros equipamientos que me dió esta paliza el lunes en la Plaza de Sants, cuando estaba ejerciendo mi derecho a la manifestación pacífica, porque su locura nos sirve para medir la fuerza que tienen las manifestaciones contra este sistema injusto!!!"

Els vídeo amb els testimonis dels agredits  http://directa.cat/video/can-vies-parlen-les-victimes-brutalitat-policial

I també aquest altre  http://www.youtube.com/watch?v=IS9NmPcaa8g&feature=share


La resposta dels convergents als aldarulls és negar-se a negociar amb els violents i emplaçar-los a manifestar-se pacíficament, mentre insulten als "avalotadors" acusant-los d'espanyols. Han passat del "Això no toca" al "Això perjudica el procés".

Cremar contenidors té una pena d'entre 3 i 5 anys de presó. mentre que la cúpula de Caixa Penedes torna els 30 milions d'Euros i no ingressarà per complir condemna :-(

TMB, propietària de l'antic edifici de Can Vies, té 300 directius ( 300 !!!!!) fora de conveni, cadascun d'ells cobrant a l'any més del que valen tots els contenidors cremats durant els 3 dies de conflicte.

 https://www.youtube.com/watch?v=APnwqg2W1hU

Respecte al manifestar-se pacíficament, en el nostre barri del Poblenou, portem des de l'any 2000 denunciant l'especulació urbanística del 22@ sense cap altre resultat que la gentrificació del barri i la destrucció intencionada del teixit associatiu desafecte al consistori municipal. Volen que continuem avançant per una via que no porta enlloc, per a que puguin continuar ignorant-nos mentre s'omplen les butxaques amb les comissions del 3% !!!! 

Pacíficament portem des del 2005 dedicant el nostre temps lliure a recordar a aquells "experts" que cobren un sou dels nostres impostos, l'obligació legal de protegir un B.C.I.N. com Can Ricart. El resultat de les queixes pacífiques http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2014/05/sesmicola-la-xemeneia-de-can-ricart.html

"L'estat de dret" s'estreta fins deixar-nos sense espai de maniobra i pretenen que ens quedem quiets, mentre els partits polítics postfranquistes continuen com fins ara, tenint-ho tot lligat i ben lligat. L'aprovació del BCN World amb els vots sociovergents és una de les guindes del seu pastís i un altre bon motiu per aquestes maniobres de distracció que els hi dissimulin les vergonyes!
Però els hi està sortint el tret per la culata. Els de la brigada mòbil no seran mai vistos per la població com un grup de hippy-flowers que reparteixen civisme i si-us-plaus. La seva hipocresia és massa estrepitosa.  Per entendre algunes coses mireu el projecte de final de màster de l'anterior comissari en cap:  http://directa.cat/sites/default/files/la%20s%C3%ADndrome%20de%20sherwood.PDF "Fins i tot si la concentració o manifestació, que és del que estem parlant, no es preveu prou violenta, es pot arribar a provocar una mica, amb detencions poc justificades i gens pacífiques uns dies abans per escalfar l’ambient. També es poden fer “redades” preventives als llocs on s’acostumen a trobar persones properes a la ideologia dels convocants amb l’excusa de buscar drogues o el que calgui. La "redada" estarà especialment mal feta i amb tracte humiliant per encendre més els ànims, si cal."
 
Per això la bona gent de Sants continuen mobilitzant-se, amb el recolzament de bona part de la ciutat.

I el proper Dissabte, a les 10h hi ha convocada l'inici de la reconstrucció de Can Vies.

Dissabte a les 19h, en la plaça Universitat, també hi ha convocada una manifestació de rebuig a l'enderroc, exigir la desmilitarització del conflicte i la dimissió dels responsables polítics que ens han dut dins aquesta situació.

http://www.youtube.com/watch?v=4SQBbsbJamE