dissabte, 1 de novembre del 2008

INSIDE 22@, la llapissada més cínica d'una societat psicòpata, 22@ Network.

L'ultratjat barri del Poblenou continua patint tota mena de sabotatges contra el seu present i la memòria històrica. Atacs físics d'acció directa com el desnonament forçòs, l'utilització de màquines destructores, l'utilització d'esbirros amb placa, sabotatges incendiaris, la vandalització planificada, el rentat de cara institucional i el silenci còmplice. Tot això aplicat sistemàticament en diverses escales d'execució que ja va per la última fase.

Em passat en molts pocs anys, a partir del 2002, del drama de veure marxar per la força families assentades de generacions al barri, de veure desaparèixer tot un tramat de tallers industrials plenament productius i d'espais de creació artística (s'ha passat de 115 espais artístics a 7 en deu anys), i a viure ara, a finals del 2008, l'escarni dels botxins celebrant el final de l'ebotzament i la reconquesta d'una ciutat.

Josep Maria Vilà, director General d'Indra i president de l'Associació 22@ Network (societat d'empreses del 22@).

El "22@" és l'escut d'armes d'un pla urbanístic ultra-neoliberal promogut per l'Ajuntament de Barcelona que ha arrasat tot un barri obrer, i que ara vol donar-se un petit rentat de cara amb l'organització per mitjà de la societat 22@ Network, d'una mostra de caire cultural que ells l'anomenen: INSIDE 22@ "Mostra d’Arts Visuals i Músiques Contemporànies de Barcelona", que se celebrarà damunt mateix de les despulles de can Ricart i el Parc Central els dies 6, 7 i 8 de novembre.

l'Esperit cínic del Forum de les Cultures, el seu embalum vacu subsisteix malgrat l'èxit de la denúncia d'aquella farsa. Si durant el 2004 els poderosos senyors feudals del diner utilitzaren aquell event per emmascarar tota una gran operació especulativa, amb la construcció de Diagonal Mar sobre terrenys públics, la construcció erma de l'esplanada Fórum, el mur de cara al mar de torres d'oficines, hotels de luxe, edificis "pastís" sense cap utilitat, ara el 22@ contraataca amb un nou espectacle amb el mateix embalum ple de falsedats i manipulacions.


l'Epicentre escollit d'aquesta sinistra celebració "INSIDE 22@", va ser en el seu moment, lloc de vida de 200 families i 100 petits negocis en els terrenys del ara espuri Parc Central. A can Ricart, en ple rendiment, obligaren a tancar les portes de 34 tallers industrials i d'oficis on s'hi guanyaven la vida 240 persones i destruïren 4 tallers d'artistes.


Aquest INSIDE 22@ per més inri està dirigit no nomès pels especuladors de sól i vida del Poblenou, està orquestat pels mateixos que nodreixen d'aparells de guerra a tot el món, amb l'empresa guerrera Indra, en la que el seu director general n'és tambè màxim responsable de la societat 22@ Network.

Mentre els immigrants d'Africa es queden atrapats i malferits per les tanques d'Indra a Ceuta i Melilla i els caces nord-americans bombardegen Irak amb els sistemes informàtics d'Indra, aquí ens volen colar un acte cultural sobre la tomba de la identitat d'un barri obrer.

No nomès especulen amb el sól, amb la vida de les persones, tambè pretenen especular amb l'ànima.
La dignitat tambè deixarem que ens la llevin?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si voleu boikotejar a indra haurieu de saber que les màkines autovenda del metro i de la renfe són d´indra, per això no agafeu el metro ni la renfe.
Si aneu amb cotxe no agafeu les rondes ni les autopistes ja que també les porten indra.
AH! no compreu la loto 6/49 perque el sistema també és d' indra...

Ah! que al Poblenou d' abans no es fabricaven armes??? A la fàbrica de les culleres es fabricaven bales que fins fa poc es podien recollir del terra encara...
i no parlem de la Macosa, la Pegaso i la Ebro...
que no treballaven per l' exèrcit???

El Poblenou continua sent un barri industrial i fabriquem el que fabriquem , tots tenim les mans tacades de sang d' una manera o d' una altra, perque tots i totes estem dins d' aquest sistema capitalista...

Si no voleu formar part d' aquest sistema ho teniu ven fotot...