dilluns, 10 de novembre del 2008

La solitud dels col·laboracionistes:

El fracàs del festival "artístic" Inside 22@ ha estat d'un tamany comparable al de la torre Agbar.


Foto on podem comprovar la gran concurrència en la nit del dissabte a la festa de l'Inside en el Parc Central, bé el dispendi de mitjans és força important, però per a qui? i per a què?
El fotògraf ens ha dit que en aquest escenari hi havien 30 persones en el moment més concorregut (s'esperaven centenars). De varies dotzenes de barrils de cervesa, sols van punxar-ne un, i encara en va sobrar.

Els gegants amb peus de fang son males companyies per avançar cap enlloc i amenacen sempre d'esclafar-hi, sota el seu pes, a qui tinguin al voltant.
Aquest ha estat el cas d'en Sergi Bueno (director de l'espai "Niu" i que casualment va ser director de la Vanguardia digital durant els anys en que la destrucció del Poblenou era més que evident i res es denuncià des d'aquell diari, ans tot el contrari.) i de Pedro Soler (director d'Hangar), que han quedat ben desenmascarats quan volien anar de "progres" mentre es rebaixaven moralment fins a posar-se en el nivell de les industries de la guerra i els amics de l'especulació urbanística.

Tota la bona gent del barri ( i rodalies) els hi ha girat l'esquena, organitzant un Outside 22@.

Fotos de la jornada Outside, el dissabte al vespre en la plaça de can Felipa, no teniem tantes pantalles, però vam poder gaudir de més de mitja dotzena de documentals sobre el barri, projectats en una pancarta, mentre ens calentabem amb unes bones castanyes, moniatos i més bona companyia.
algunes fotos


L'èxit de la convocatòria alternativa ha estat rotund.
Sense mitjans econòmics ni amb la complicitat dels grans media, però amb tota la dignitat que els altres han malaguanyat per sempre, em teixit cultura de base, lliure i combativa.
Em fet una denúncia pública, honesta i tampoc ens em quedat curts fent una mica d'escarni als senyors dels Euros tacats de la sang d'Indra (ells i els seus còmplices avergonyeixen la condició humana).

Fora 22@. Boikot als col·laboracionistes!

AAVV Can Ricart