dimarts, 15 de març de 2011

Diguem-ho clar i català:




Dijous a les 18:30 ens veiem en la plaça de st Jaume per demanar el tancament d'Ascó, Cofrens i Vandellós. És perfectament factible la seva substitució per centrals solars termoelèctriques, encara que sigui pagant el preu d'omplir bona part dels Monegros de miralls que concentrin la llum damunt calderes de vapor. Decreixer econòmicament seria un altre bona opció.

http://www.kaosenlared.net/noticia/barcelona-17-marc-mobilitzacio-antinuclear-i-solidaritat-amb-poble-jap

També recordarem les persones afectades per les radiacions nuclears en els "accidents" que esquitjan la història de les centrals atòmiques de tot el món. Des dels milers de morts de Txernòbil fins als, com a mínim, 50 kamikazes de Fukushima que (sembla que de bades) intenten refredar els reactors, totes les víctimes de l'energia nuclear seran homenatjades a les 17h davant el consolat del Japó ( Av Diagonal 620).

En el fins ahir país del sol ixent, se li ha eclipsat el futur durant moltissims anys i 130 milions d'habitants corren el risc d'haver d'abandonar llur nació o morir en sa terra contaminada per les letals radiacions. Cal que meditem profundament al respecte.