dimarts, 26 de març del 2013

La veritable mascota del barri

El senyor Ritxi witxi ens ha dibuixat la veritable mascota del Poblenou. Ben cert és que alguna mala llèngua qualifica el resultat com a "hijo de perra" per la seva relació paterno-filial amb un gos parit en Palo alto, però això no va evitar que partits polítics, institucions i entitats socials l'han estat acullint de molt bon grat entre els seus braços des de fa molts anys.

Tot i el seu aspecte inofensiu, té potents propietats al·lucinògenes, com aquells gripaus que els llepes la pell i ho veus tot de color diferent. Fruit dels seus efectes damunt les neurones de qui l'adopta, hi ha qui fins i tot ha donat suport a ulls clucs al 22@ i les seves barbaritats urbanístiques.

L'aventatge principal d'en Cobri és que, al principi, no afecta a la salut de qui l'adopta, sinò a la dels seus veïns i veïnes. D'aquesta manera, al igual que la planta carnívora de la botiga dels horrors, pot creixer indefinidament. Però igual que aquella, a la llarga, devorarà als seus adictes poseïdors. I es que la que el tripartit ens venia com la millor botiga del món, ha acabat per menjar-se tot allò que més estimavem!