dimarts, 18 d’octubre del 2016

La merda que la tanca amaga.

Just a l'entrada de Can Ricart, davant del parc Central del Poblenou, tenim aquest paisatge que retraten les fotos, amagat rera una tanca.
Ja fa més de 5 anys que enderrocaren els habitatges existents, foragitant el veïnat que hi vivia. De manera que durant el darrer lustre ha estat la llar de mosquits, puces, paneroles i rosegadors diversos.
Més d'un s'ha omplert la butxaca durant aquesta "transició,", però no es gasten ni cinc en netejar la merda que deixen darrera. Un cop fet el pelotazo, "agarra la pasta i corre, i literalment, merda pel qui quedi" !!!!
"Curiosament" l'ajuntament Barceloní no sembla que tingui res a dir-hi o a fer-hi, ni se senten gaires queixes de les noves entitats que utilitzen el recinte . Semblaria que els suposats tòxics que pogueren o poguessin contenir o haver contingut les garrafes fotografiades, combinen a la perfecció amb el Glisofat (Herbicida cancerígen) utilitzat en la fumigació del parc central: Veure http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2016/09/jazz-food-amb-herbicida-cancerigen.html

Més fotos en  https://www.facebook.com/aavv.canricart/photos/?tab=album&album_id=1091394900955799