dimarts, 28 de juliol del 2009

Paella de Diumenge, en record de Ferrer i Guàrdia.

L’associació de veïnes i veïns de can Ricart s’alegra de convocar-te a una paella de Diumenge, en record del mestre Francesc Ferrer i Guàrdia. A punt de complir-se 100 anys del seu afusellament, volem reivindicar la importància històrica de la seva figura i la transcendental tasca pedagògica de la seva escola. Projectarem el documental “una vida per la llibertat”, que analitza la vida d’aquest il.lustre personatge.

La paella serà el proper diumenge 2-8-09 a les 14h en el C.S.O.A. La Teixidora (C/ Marià Aguiló nº 35) i serà “mar i muntanya”. Vol dir que hi posarem conill, pollastre, llagostins, sèpia, cloïses…… i malauradament no hi haurà opció vegetariana. El preu per plat serà de 3 Euros i sols inclourà aigua mineral per beure. Begudes alcohòliques, postres, etc, cal portar-los de casa o comprar-los en la botiga de queviures de la cantonada.

Cap a les 16h esperem començar a projectar documentals fins prop de les 18h que marxaríem a cloure la tarda amb una visita a la platja i bany de germanor.