dilluns, 19 d’octubre de 2009

Cal recolzar el consum agroecològic.


Hi ha un moviment, tant lent com imparable, de consumidors que prenen consciència de les seves responsabilitats ambientals, socials i de salut pròpia. Cada dia som més gent, fastiguejada de menjar plàstic enverinat amb textura de carbasó i soja transgènica com additiu universalitzat.

Afortunadament, encara queden unes poques pageses com cal, que elaboren els productes hortícoles amb l’orgull saborós de les coses ben fetes. És el cas de La Datzira, un projecte de vida basat en el respecte al medi amb majúscules, procurant defugir en tot lo possible l’esclavitut monetària del sistema capitalista.

Volem fer pública, des d’aquesta eina informativa de l’A.A.V.V. de Can Ricart, la nostra crida de suport a productores com ella, autèntiques mestresses del territori que interactuen amb el medi ambient sense agressions agroquímiques ni abusos laborals. La porta del C.S.O.A. La Teixidora ( c/ Marià Aguiló nº 35) està oberta tots els dijous a les 20’30h per rebre les cistelles del grup d’ecoconsum La Unió del Poblenou (socis i no clients de La Datzira), i per atendre qualsevol dubte de totes les qui us volgueu afegir. Us esperem a totes, no t’estiguis de passar-t’hi a tafanejar tot el que vulguis, preguntar indiscrecions i/o fer apologia verdulaire.
Ens veiem qualsevol dijous al vespre, fins llavors, salut i bons aliments.