dimecres, 14 d’octubre de 2009

El 17 d´octubre, traiem les teranyines del Forat… la lluita continua!


A l´octubre del 2006 la plaça va ser desallotjada per la policia de l'ajuntament i ara, dos anys més tard, tres persones estan esperant judici; els demanen entre 8 i 10 anys de presó per haver participat a la manifestació de protesta contra el desallotjament.
Convoquem aquesta jornada en solidaritat amb elles i per a recordar a l´Ajuntament que la plaça del Forat sempre ha estat activa i combativa.

Aprofitant que el Forat és un espai de trobada entre diferents grups i barris, us convidem també a compartir les vostres lluites, ja siguin antirrepressives, antirracistes, en contra de l´especulació immobiliària, en defensa del territori, d´aquí o de lluny…

Convoquem als col.lectius a muntar una paradeta informativa, exposició fotogràfica, projecció de vídeo o qualsevol altra activitat a la plaça.
Serà una jornada lúdica i d´intercanvi i coordinació de lluites.

Esperem que sigui un dia típic al Forat: jornada de curro al matí amb xiringuitos informatius; paella i veïnatge popular al migdia; intercanvi i
coordinació de lluites després de dinar; i per a rematar el dia, el tercer festival de flamenc del Forat amb concerts i tapes a l´aire lliure.

Agraïm als col.lectius que participin que ens diguin què necessiten i què portaran, per a així coordinar-nos millor. I per a les que vingueu i no
formeu part de cap col.lectiu, no cal avisar! Esteu totes convidades!


El programa de la jornada :


10:00 plantada de xiringuitos a la plaça
12:00
cercavila pel barri, plantada d´arbres i activitats per als nens

13:00
comença la projecció de documentals sobre barris en lluita als
locals del barri (L´antiga Recicleta i l´Ateneu Llibertari del Casc Antic)
14:00
paelles vegeta i de marisc a bote

17:00 micro obert (per a intercanvi i coordinació de lluites) amb te
marroquí, cafè i pastissets)
20:00
el III Festival de Flamenc del Forat, amb concerts, corro flamenco
i tapes a l´aire lliure.

foto de J. Secall, Forat de la vergonya oct. de 2006, durant un dels dies de l'atac dels antiavalots de l'ajuntament.
video
de dvactivisme de l'última jornada de la brutalitat municipal contra el parc del poble, enllaçat damunt del cartell en vermell.