dimecres, 4 d’agost del 2010

Els canvis en can Oliva-Artés.

















Una part molt important del parc central són les naus de Can Oliva-Artés, declarades be cultural d'interès local ( B.C.I.L.). En una d'elles s'hi han instal·lat uns individus uniformats(pdf) que, pistola en cinto, aparquen sempre els seus vehicles personals en la zona prohibida de les cantonades del "cuartelillu".

En les altres dues s'hi havia d'instal.lar el col.legi d'arquitectes. Però es coneix que s'ho varen repensar i no volgueren donar cobertura "espiritual" a l'obra del seu cofrade gabatxo. Ara diuen que en Joan Roca no li fa fàstics(pdf) al "disseny Nouvell" i proposa i se li aprova el museu del treball. Caboriosos temps en els que el treball ha d'estar protegit dins d'un museu.

Protecció que no tingueren els plàtans centenaris del carrer Espronceda, talats per a posar-hi un bosc de bigues d'acer massís, de desenes de centímetres de gruix, que sustenten un "túnel de flors" amb aroma de tub d'escapament. Us deixem 4 fotos dels canvis i en el proper article publicarem les fotos de la tala dels arbres.