dimarts, 17 d’agost del 2010

Incívica usurpació del espai públic.


















La mala qualitat dels materials usats en la fixació dels vidres de la façana del edifici de Diagonal 123 ha comportat, entre altres neguits, la pèrdua d'espai públic. la cantonada del Carrer Lope de Vega, davant de l'hotel Me, ha perdut tot l'espai per a vianants en ser vallat per por a la caiguda d'elements incontrolats. Ja fa una setmana des de que es va trencar la primera finestra i encara hi ha bocins de vidre sense escombrar. es coneix que BCNeta te altre feina.

Però la solució "provisional" d'evitar la circulació de vianants temem que es prollongui indefinidament. Un edifici que, dos anys després de que l'acabessin, no te un sol m2 llogat, difícilment podrà fer front a les despeses de manteniment i solució del presumpte problema. La pregunta és si es multarà algú, aplicant les normatives de civisme, per usurpació del espai públic o si, pel contrari, l'ajuntafems es tornarà a posar partidariament del costat dels grans propietaris immobiliaris.

L'altre tema és el risc que hem corregut tot el veïnat, de que ens caiés una finestra damunt del cap. Ja acumulem un número excessiu "d'accidents" mortals al barri, per culpa de la poca prudència urbanística.