dimecres, 21 de novembre de 2012

Urbanisme mastodòntic i flashmob sindical.

Aquesta tarda, en l'incomparable marc de l'urbanisme deshumanitzat de Diagonal Mar, s'ha vist una performance de solidaritat obrera que ha deixat bocabadats als congresistes del timofonia & company. Unes 200 persones s'han solidaritzat amb en Marcos, acomiadat miserablement mentre estava de baixa laboral.
Hi ha una vaga de fam en marxa per denunciar la pèrdua de drets dels treballadors http://vimeo.com/52393510# i no pensen afluixar en les seves reivindicacions. Avui han format en silenci i encaputxats, sota l'atenta vigilància dels secretes, seguretes i 5 furgonetes d'antiabalots, desplegades preventivament. La plataforma d'afectats per la hipoteca i l'assemblea d'aturats han fet també acte de presència, desplegant pancarta pròpia.
Podeu veure fotos penjades en

Com a consumidors, som corresponsables a l'hora de triar companyia, el tenir en conte totes aquestes coses. Canviant de companyia ( o d'entitat bancària) davant aquests escàndols, contribuïm a millorar-nos nosaltres mateixos una miqueta. Potser millorar aquesta miserable societat encara ens queda una mica massa lluny, però sumant petits gestos, podríem aconseguir una gran gesta!.