dilluns, 19 de gener del 2009

Carta dels amics del casal okupat La Teixidora.


Hola familia,

A la teixidora seguim treballant per parar aquest vergonyós desallotjament, que es pot produir en qualsevol moment.


>> si desallotgen totes a la teixi!

Potser algunes de vosaltres ja sabeu que durant aquesta setmana hem estat buscant el suport de col·lectius del barri i de la ciutat amb un text titulat: 7 raons per a la retirada de l'ordre de desallotjament cautelar de la teixidora (http://teixidora.squat.net). Si coneixeu algun col·lectiu que s'hi vulgui adherir ens feu arribar el nom del col·lectiu a lateixidora@gmail.com.

I com no ens cansem de denunciar aquesta injusticia, volem mostrar aquesta força i recolzament rebut per seguir pressionant a la jutgessa. Aquest dimarts 20 de gener a les 13h us convidem a una concentració i roda de premsa davant de jutjats (Passeig Lluís Companys) per entregar la carta de suport . També volem presentar una demanda per abandonament contra la propietat i així mostrar que qui ha comès un delicte són ells i no nosaltres.

A més, la setmana que ve el csoa la Teixidora continua plena d'activitats. Però també volem animar als vostres col·lectius perquè l'ompliu encara més de vida (si teniu alguna proposta d'activitat escriviu a lateixidora@gmail.com).