dilluns, 7 de juny del 2010

Ja ha arribat l'operació “estiu calent”!


Altre volta, com cada any per aquestes caloroses dates, l'ajuntafems dona per estrenada la temporada de banys amb l'anomenada “operació estiu”. Queda doncs oficialment aixecada la veda en can Freakylàndia. Els carrers de la nostra ciutat s'omplen de guiris armats amb més càmeres de vídeo que en un realiti xou, vestits horteres coronats d'un barret mexicà (combinat amb les xancletes mitjoneres de rigor), brandant a mans plenes ampolles de contingut alcohòlic i amb joguines sexuals de tota mena adornant el conjunt.


A l'altre banda, una legió de llauners cervesaires que rondinen en Urdú, orientals massatgistes de platja, carteristes del metro aliens als directius de T.M.B., rodamons pidolaires centreeuropeus i malabaristes de semàfor vermell, disposats a buscar-se la vida honradament a l'espai públic.

En mig dels dos costats d'aquesta balança, suposadament impartint justícia, les normatives cíviques i els agents de l'ordre públic, que pretenen recaudar multes a dojo per tal de dissimular el forat pressupostari barceloní. El negoci botiguer ha obert les portes del parc temàtic, sense saber quants clients pagaran l'entrada per un xou massa sobat.

A tot això, el pla d'espigons de l'antisistema institucional es queda en la meitat, però pel mateix preu. Curioses rebaixes d'estiu, les protagonitzades des d'Iniciativa per sa butxaca!.



Fotos realitzades per Joan Marca durant les últimes setmanes en els següents emplaçaments:

1- Plaça Real, 2- platja de la Marbella.