dilluns, 21 de juny del 2010

La ruta d'Indiana Jones.


Davant la sagnant crisi de model turístic que pateix la ciutat, l'associació veïnal de Can Ricart volem generar propostes en positiu. Per això prediquem amb l'exemple i engeguem iniciatives emprenedores al marge de Barcelona Activa.


La última pensada que hem tingut ha estat promoure el turisme cultural i d'aventura al barri. Per tant, sota el nom de” La ruta d'Indiana Jones” proporcionem una interessantísima excursió arqueològica, farcida de descobriments i perills, com en les millors pel·lícules de Boliwod.



La passejada entre les runes engolides per la vegetació feréstega, gairebé isarda, i les constants troballes patrimonials que esquitxen el recorregut, no deceben a cap dels participants. Com a evidència gràfica publiquem la cara de satisfacció del “guiri” ( el senyor més baixet) que provenia d'un bonic pais anomenat Kurdistan, a la recerca d'emocions fortes. La foto amb el guia local que proporciona l'A.V., Sota l'ombra del bosquet de les acàcies, comença a ser un clàssic entre els indòmits visitants del recinte.


Tant de bó que des de l'àres de promoció econòmica del municipi en prenguin bona nota de la proposta i en facin publicitat internacional.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Buenas, aquí el guia turístic contractat com fix discontinu. Recordo a tothom que demà hi ha una revetlla popular a la plaça Sant Bernat Calvó de Poble Nou, la nit pot acabar a la platja amb el cava o bé fent ruta nocturna per les restes del nostre passat industrial. Animeu-vos!!

Anònim ha dit...

¿Cuándo habrá otra ruta?