diumenge, 1 de maig del 2011

El nudisme i la moralitat

 
L’últim ple de l’Ajuntament va aprovar una esmena d'ampliació de l’ordenança de civisme, que prohibeix el nudisme i el seminudisme a Barcelona. Les multes per anar despullat poden arribar fins els 500 Euros. Uns calerons que, de ben segur, seran com aigua de Maig damunt el forat presupostari que ens deixa el tripartit als ciutadans. 

Però afanys recaptatoris a banda, el debat sobre la moralitat i el vestir distreu i entreté al personal. Vulguis que no, les discussions tèxtils emboiren el fet de que "qui va despullat és el rei". El model de millor botiga del món ha de baixar la persiana, entre crides als esmolets per a que les tisores de les retallades treguin fum a partir del dia 23 de Maig.

Però ja que hi som, fem un llistat d'immoralitats que passejan tant fresques pels carrers del centre, en un matí de Primer de Maig com el d'avui (a veure si les ilegalitzen una estona)

És immoral veure la UGT usurpant els antics locals del CADCI, en la Rambla.

És immoral la reformes retalladores que amaguen fins després de les eleccions municipals.
És immoral veure al PSC manifestant-se contra el que ells mateixos estan fent.

És immoral que en Millet i els seus jefes continuïn sense problemes amb les seves corruptes vides, gaudint impunement del fruit dels seus robatoris.

És immoral veure 80.000 pisos buits en la nostra ciutat i  al seu costat, centenars de sense sostre que no tenen on caure morts.

És immoral veure com antics espais com el de Magdalenes es tapien, per ordre dels especuladors municipals en connivència escandalosa amb la judicatura, les immobiliàries i els hotelers d'alt standing.

És immoral que exministres de l'estat com Francesc Cambó, que feren costat al "post-alzamiento" finançant als colpistes del 1936 fins al 1939, tinguin una estàtua en la Via Laietana.

 És immoral la complicitat mediàtica, política i bancària que caracteritza la pseudodemocràcia actual, hereva d'aquell regim que inaugurava pantans "bajo palio" i regalava generosos cops de pal.



( Fotos i text de Joan Marca)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

és immoral tan de fútbol i pandereta

Anònim ha dit...

vergonyos.