dissabte, 4 de juny de 2011

La ilegalitat de l'urbanisme "desbragado"

Copiat del blog: mesllacunadorciutatdespeculacions

ÉS ILEGAL, ILEGAL, ILEGAL...

Recordeu, per ventura, com va començar tot això de l'@?
Hi havia unes cases velles i ilegals, ja que no eren concordants amb l´ús industrial del sòl del Poblenou, deient els de l'Ajuntament.
Hi havia indústries i activitats fora de normativa, continuaven afirman.
Hi ha uns fronts consolidats i uns que no, s'inventaren.
I tot ho proclamaven amb solemnitat, agresivitat i fent anar una maquinaria propagandística, que 10 anys desprès, continua enderrocant veritats.
Han estat manipulant a tort i dret, silenciant i despreciant a qui sostenia el contrari, a qui deia que la diferència entre fronts consolidats i els que no, no és jurídica, sino un invent del Sr. Clos; que un pla d'usos del sòl no afecta a les preexistències, i que els recordava tot allò que sí està en el nostre ordenament jurídic.
I sabeu què?

EL TRIBUNAL SUPREMO DE ESPANYA HA REFUSAT EL RECURS DE L'AJUNTAMENT CONTRA LA SETÈNCIA DEL TSJC QUE DECLARAVA IL.LEGAL A L'EIX LLACUNA.


Però el millor no és que ens governin uns paios que no saben de Dret, diguem-ne una caterva d'illetrats ambiciosos, que es pensen que tot es pot malbaratar, sino que diuen, que: "la setència no els afecte perquè parla d'un ordenament jurídic obsolet" (!)
Fins quan pensen continuar manipulant a l'opinió pública?

Si voleu saber més sobre la setència aneu a:
http://www.convergencia.cat/fitxa_noticies.php?news_ID=26192

Si ja ho deiem nosaltres, que era una putinada ilegal, a banda de ser una lladrocini i una agresió al barri. Però, qui som nosaltres? Doncs una gent que cumplin les lleis, paguem impostos i posats a fer, reclamen alguna dimisió, la dels serveis jurídics en ple, per exemple. I pels càrrecs de més amunt: l'harakiri!