dilluns, 20 de juny del 2011

La violència urbanística continua colpejant el barri.


La kaleborroquista especulació immobiliària fueteja brutalment milers de metres quadrats de territori poblenoví. Les cicatrius en el paisatge, en el paisanatge i en l'economia productiva, de tanta violència urbanística desmelenada, supuren pus com ferides mai curades. Infectats pel virus de la cobdícia, s'oblida la funció social dels terrenys i es permet que tota mena de merdes, insectes i vegetals feréstecs els cobreixin impunement.

Avui hem fotografiat el descampat de la vorera d'enfront de can Felipa, com a mostra del que en el seu temps eren habitatges, petits comerços o naus industrials i tallers diversos. Una tanca cutre amb el candau trencat i que s'obre amb un cop de vent, amaga de la vista dels passavolants un niu de ronya que cria puses i mosquits, paneroles i rosegadors. S'hi van acumulant deixalles que les males herbes dissimulen a la vista, però que van fent gruix d'amagatotis.

Per a que quedi constància gràfica, teniu les fotos publicades en :

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.226137854082222.

Perquè les normatives de civisme no expropien a preu de cadastre la propietat?

Com es tolera la desvergonya d'aquesta banda de pirates de despatx i corbata que s'enriqueixen empobrint-nos?

Les respostes cal anar al consistori municipal a escodrinyar-les!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podeu fer un recorregut molt llarg a tot el carrer Pallars, Pujades, Llull, Zamora, etc...Sóm un munt de solars i naus abandonats, ocupats per gent que no té on anar a viure...En això s'ha convertit el 22@!!!!