divendres, 7 de desembre del 2012

La cultura popular del districe, solidaria amb l'Ester Quintana.

(La última hora del cas és que ara que en internet circula un vídeo on es veuen antiavalots obrint foc amb llurs escopetes amb projectils, els MoSSos admeten haver-ne disparat)
La veïna del nostre districte de sant Martí de provençals i víctima de la violència uniformada, Ester Quintana, ha rebut la solidaritat de diferents entitats culturals. Una bèstia de foc dels diables del Clot i una geganta han lluit bornis al cercavila d'inauguració d'una biblioteca municipal en l'antiga fàbrica Alchèmica, en el camp de l'arpa.

També els professionals sanitàris de l'equip del CAP Besós sembla que no se creguin la versió dels "pèrits" policials respecte a que les lesions facials de l'Ester siguin incompatibles amb l'impacte d'una pilota de goma. S'han fet aquesta foto, posant amb un pegat a l'ull.
 
 D'altre banda, el nostre amic Denís, de la colla de diables de la verneda va intervenir recordant l'ull de l'Ester i l'assesinat del Pedro Alvarez en una audiència pública del ple municipal d'allò més moguda. La gent està cada dia més encesa i els habituals tallafocs socials massa cremats.
 Però parlant de l'assessinat del nostre antic veí no ens oblidem que el proper dia 15 de Desembre farà 20 anys que la família i amics del Pedro esperen justícia !!!!! El policia fora de servei que presumtament li va engegar un tret al cap per una discusió de tràfic, continua gaudint d'una llibertat inpune que fa tant mal a la vista com l'esguard esgarrat de l'Ester.