dimecres, 27 de febrer del 2013

Decreixement: De grat o per força!

La fal·làcia del creixement econòmic indefinit, en un planeta on els recursos són limitats, s'estavella estrepitosament contra el mur de dura realitat. L'estafa piramidal i faraònica (mal anomenada crisi), amb la que topa de nassos tota il·lusió de futur, emergeix de l'oceà de mentides com iceberg titànic que ens condemna a un naufragi anunciat. La mamella de la Patxamama ja no raja. Mentre, l'orquestra mediàtica continua entonant valsos neoliberals, polques parlamentàries i balls de bastons descoreografiats.

Enfront d'això, nosaltres us proposem d'informar-vos mitjançant la magistral xerrada del catedràtic Carlos Taibo en la universitat de Toledo:
 http://www.youtube.com/watch?v=jtIBh_VSQa4

I un cop informades, posar-vos les piles i implementar els diferents processos amb múltiples accions concretes. Des de fer-se sòcia de una A.M.A.P. com La Unió del Poblenou i/o participar d'algun hort indignat del barri, associar-se a la Cooperativa Integral Catalana i/o l'Auera Social, fins recolzar accions més puntuals com la que s'esdevindrà el proper Dissabte en la Verneda. Convoca la Xarxa Comunitària:

3a TARONJADA RESILIENT!! COL.LABOREM AMB SANT MARTÍ LA VERNEDA EN TRANSICIÓ.
QUEDEM DISSABTE 2 DE MARÇ A LA PLAÇA SOLEDAD SOLEDAD GUSTAVO A LES 11h. PER FER COLLITA DE TARONGES ALS ARBRES DEL BARRI QUE FAREM SERVIR PER FER UNA MELMELADA BONÍÍÍÍÍSSIMA!! TOTES CONVIDADES!!!
Plaça Soledad Gustavo: Entre Selva de Mar i Julian Besteiro. Darrera de la xurreria que hi ha al costat del bingo de la Rbla. Guipuscoa. Metro Sant Martí L2.

La mateixa tarda de Dissabte, a les 18h en l'Aurea Social  ens explicaran que és això del Permablitz i gaudirem un concertet en directe, recital de poesia, menjar i beure i bona gent....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les fotos de la collita de taronges en http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2013/02/decreixement-de-grat-o-per-forca.html i les de la fabricació de mermelada de diumenge en http://www.facebook.com/media/set/?set=a.589010757794928.1073741826.100000580261397&type=3 Bon apetit!