dissabte, 9 de febrer del 2013

Una nova víctima mortal del terrorisme inmobiliari.

Francisco Lema Bretón, ahir al matí ja no va poder resistir-ho més. En tornar de deixar sa filla de 8 anys en l'escola, va recollir el correu de la bústia, va pujar al pis, i en veure que hisenda li reclamava 22.000 Euros d'impostos per l'habitatge del que ja havia fet dació en pagament, amb la carta a la ma va saltar pel balcó avall.
L'estiu de l'any passat ja va fer un intent de suïcidi, tallant-se parcialment el coll davant la sucursal bancària que el desnonava. Després va denunciar la seva situació econòmica i familiar en aquest esgarrifós testimoni videogràfic titulat "con la sangre al cuello", que li servirà d'epitafi:
En Fran era activista de la plataforma Stop desaucios de Córdoba. Massa bona persona per fer-lis mal a ningún dels responsables polítics o econòmics de la seva situació desesperada, una alienació produïda pel col·lapse l'ha abocat a morir esclafat en colpejar la vorera des d'un quart pis.
És més que obvi que aquest crim econòmic té uns quants còmplices necessaris. Tant evident com que cap d'ells enfrontarà càrrecs davant d'un jutge. Mentre tant, pocavergonyes com en Duran i Lleida tenen la barra de afirmar que en Mariano el "Sobrecogido" no cobra suficient sou i que se sent amenaçat per les paraules de l'Ada Colau en el congrés "de los imputados".

A l'hora, el web del corruptòmetre estatal se surt d'escala i no té prou capacitat per incloure l'allau de casos que el desborda. La corrupció és la sang del sistema cleptocràtic i l'aire dels seus pulmons.