dimecres, 14 d’abril de 2010

Els tripijocs tripartits quintupliquen el nivell de la desmesura que els definia fins ara.
Diu que, ara fa uns 2000 anys, hi hagué un ilusionista que multiplicava els pans i els peixos, bo i transformant l’aigua en vi. Avui en dia, amb les noves tecnologies que tot ho dupliquen, els trucs arcaics han quedat una mica desfasats.

Per tal de que no decaigui l’espectacle, s’ha de rinxolar el rinxol circense amb el més difícil encara. Superant el seu propi llistó d’altes cotes d’esperpentic surrealisme, els “responsables” tripartits que ens malgovernen llencen sense pudor ni vergonya projectes estrambòtics, a quin més car: En els temps que corren, es gastaran 30 milions d’Euros( pel cap baix) de diners públics en l’experiment que anomenen la casa de les llengües.

L’esperverant xifra de despesa la repartiran entre els 18 milions que permetran a la Benedetta perpetrar el seu atemptat arquitectònic contra el nostre patrimoni cultural, i els 12 que “invertiran” en l’interior de l’invent, entre ordinadors vacil.lons i pantalles gegants amb tecnologia LED. S’ha d’advertir, però, que la xifra de 18 milions es pot veure incrementada davant el “no problema” de la troballa d’una vila romana.

Les excavacions arqueològiques sembla que han ensopegat amb un suposat mosaic del segle I, els fonaments d’un mur exterior i un tros de via pavimentada que duia fins la porta d’entrada. Segons paraules dels responsables municipals, les restes tenen una qualificació d’escadusera importància.

Però encapçalant el rànquing del a veure qui la diu més grossa, tenim al presumpte senyor Balcells Gene, al respondre quan l’interrogaven respecte a Can Ricart. Aquest diputat del grup socialista-ciutadans pel canvi, nega que hi hagi deixadesa en la protecció d’aquest B.C.I.N. on no ens consta que hi hagi posat els peus (tret que vingués al concert del cantamanyanes brasileny de s’hora baixa). Arriba a afirmar que la responsable de la destrucció de 34 petites i mitjanes empreses amb 250 llocs de treball pel barri és: LA DINÀMICA ECONÒMICA DE LA CIUTAT !!

Caldrà agrair-li a aquest presumpte senyor que ens assenyali l’autèntica ma negre que, des de l’hombra, ha boicotejat el model de millor botiga del món mundialitzat.