divendres, 11 de gener de 2013

Gas llacrimògen contra els recicladors subsaharians :-(

Després d'utilitzar l'especulació immobiliària i la requalificació urbanística per a buidar d'econòmia productiva les naus industrials del barri, ara fan servir esprais de gas per foragitar-ne als recicladors "espontanis" de les nostres deixalles.
En els cubells d'escombraries de la millor botiga del món, centenars de persones cerquen metalls per revendre al ferroveller o papers i cartrons pel drapaire. Són conciutadans anònims, de pells fosques i ànims cap-cots, que no protagonitzen campanyes televisives amb cantarella encomanadissa. ELLS SI QUE NO PODEN SABER ON VAN !!!
Els ingressaran en un C.I.E.'s, detinguts per voler tenir un sostre damunt dels seus caps. El racisme institucionalitzat els engarjolarà per a que no facin nosa, doncs remenar contenidors fa lleig i embruta amb anti-glamour la façana d'aparador del 22@. La repressió dels més forts damunt dels més febles es torna a evidenciar descaradament.
Sembla que avui, quan tots estem abocats a la precarietat i a un futur de misèria per als nostres descendents, producte de l'estafa bancària i la corrupció parlamentària, el que hi hagi uns pobres immigrants pacífics que recullen desferres pels nostres carrers és el major problema d'ordre públic. Són persones que han fugit dels seus països empesos per la fam i les guerres que provoquem des del Nort per enriquir-nos. És que l'alcalde Trias, que s'amaga davant problemes majors, o el nou conseller d'Interior, Ramon Espadaler, militant d'un partit polític putrefacte, no tenen altra feina? Quan els nostres fills hagin de remenar les escombraries de Berlín o Frankfurt, que pensarem si els tracten igual?
Per tot això, l'assemblea solidària contra els desallotjaments CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ i MANIFESTACIÓ ciutadana solidària el DISSABTE A LES 12 del migdia a la ROTONDA del CASINO de la Rambla del Poble Nou.

NO VOLEM MÉS DESALLOTJAMENTS!
NO MÉS DETENCIONS!
RESPECTE I IGUALTAT PER A TOTHOM!
TOTS I TOTES SOM PERSONES!