dijous, 17 de gener del 2013

Tres campanyes escandaloses (entre tantes d'altres)

Amb tot el que, fins ara, ens ha caigut al damunt, semblaria que ja no hauríem de tenir capacitat d'escàndol, que ja estaríem vacunats de tots els mals. Però és que encara haurem de veure com continuen pixant-nos al damunt i dient que plou, en cadascun dels àmbits de la nostra vida quotidiana!

Transport públic, sanitat i reciclatge de deixalles, cada volta ens escandalitzen més!!!!!

La campanya “Envàs on vas”, segonsens explica el C.E.P.A., és una barroera forma de maximitzar elsbeneficis en detriment de l'ecologia. I encara pitjor, males llengües asseguren en “segurament falsos rumors”, que en realitat els envasos de plàstic, enlloc de reutilitzar-los, s'utilitzen com acombustible “barat” en alguna cimentera, que s'estalvia gasoil en el procés. Que contaminin l'atmosfera amb dioxines cancerígenes o no, se sabrà d'aquí 100 anys, quan ja totes siguem calbes.

La campanya de T.M.B. En contra delsrepresentants dels treballadors dels conductors d'autobusos, malbaratant el diner públic en judicis impresentables per reprimir als delegats sindicals ÉS DE JUTJAT DE GUÀRDIA!!!!!!

Mentre el preu del bitllet obliga alsaturats de llarga durada sense cap ingrés, a colar-se en el transport públic per poder viatjar, encara no se sap si son dotzenes o centenars els “endollats” directius de T.M.B. (que fan de comissaris polítics i res més), cobrant 3.000 euros cada mes :-(

La tercera de la troica és la sanitat (fins ara pública) i que marejant la perdiu amb l'Euro per recepta, s'amaga la “suposada” corrupció que denuncien des de Cafè ambllet. La premsa independent criminalitzada judicialment i elsresponsables confessos del cas Palau en el carrer tant pantxos!!!!

La nostra perplexitat, com honrats ciutadans que som, davant d'aquestes “presumptes situacionsirregulars” no deixa de créixer. Qualsevol dia es farà tant gran, que la por comenci a canviar de bàndol.