dissabte, 12 de gener del 2013

Una resposta anti-apartheid

Aquest migdia, el barri del Poblenou ha donat una resposta anti-apartheid a les actuacions policials d'aquesta setmana passada contra els recicladors subsaharians. Gairebé 400 persones, (sense contar com a tals els policies de paisà ni els polítics profeSSionals infiltrats per fer-se la foto electoralista), hem sortit al carrer per expresar la nostra repulsa enfront del pseudofeixisme consistorial.
Podeu veure el vídeo:
Fotos en
 i també en
Malahoradament, dos dels vuit detinguts en l'últim dels desalotjaments els han ingresat en el "Guantanamet per indocumentats", anomenat oficialment C.I.E. de la Zona Franca.
Aquests centres d'internament especial per a estrangers pobres, són una vergonya indignant, on es vulneren impunement els drets humans més bàsics. Ja comença a ser hora de que pensem en jutjar als responsables (per acció i per omissió) d'aquesta punyent realitat: HI HA MILERS DE SUB-CIUTADANS, COM EN LA ROMA IMPERIAL, MALVIVINT DE LES ENGRUNES QUE REBUTGEM!!!
Qualsevol "Espartaco" de pell negre que gosi mirar als ulls a un antiavalots dels moSSos, rep una bona dosi de gas lacrimogen i 40 dies de cel·la de castic. Al "Cèsar" Trias no li fa cap gràcia que els esclaus moderns es pretenguin dignificar. LEX, DURA LEX, I PAX ROMANA, és el pa de cada dia per aquests éssers humans que malviuen entre contenidors i amenaces policials.
Oi que fa vergonya pensar que de la nostra bossa d'escombreries, hi hagi persones esperant-ne menjar? Oi que s'ha d'ésser miserable moralment, per damunt garrotejar-los amb xarop de bastó? Oi que si, que no ens podíem quedar en les nostres cases, assegudetes davant la televisió?