divendres, 14 d’agost del 2009

L'agressor va caure amb la porra a la mà i un altre arma a la mà esquerra.


...Llavors vam descobrir pels mitjans de comunicació de masses aborregades que l'agressor era un policia de la Generalitat.

L'arma no reglamentada era un Kubotan, l'altre, la porra que et pot obrir el cap, sí que és reglamentada.

Les escopetes que et poden deixar borni de per vida, que et poden matar, també està reglamentada.

Però és que han condemnat al presumpte agressor del policia agressor amb arma no regulada!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Tribunal ha condemnat el manifestant per un delicte d'atemptat a l'autoritat amb lesions castigat al Codi Penal amb el periode de dos a quatre anys de pressó. L'advocat defensor ja ha dit que recorrerà la sentència.
Els fets es van produir el 19 de maig de 2007 a Barcelona, durant una manifestació dels col·lectius okupa a favor dels espais alliberats. Una manifestació que va esdevenir mediàticament molt polèmica per l´ús que va fer la policia d´armes irregulars com és el cas dels "Kubotan".
El Kubotan és una mena de punxó que si s´aplica en punts de dolor deixa immobilitzada a la persona.




L´acusat no nega haver participat a la manifestació.


El veí de l´Hospitalet i de 30 anys d´edat va dir en seu judicial que si havia participat en la manifestació. Però va negar ser l'autor de l'agressió que va patir el policia que va caure al terra amb el nas trencat. A través del delicte d´atemptat a l´autoritat, un nas trencat ha estat sentenciat amb tres anys de pressó. L´acusat també va dir en seu judicial que durant la manifestació va rebre dos cops al cap i puntades al cos per part de la Policia. L´advocat defensor va dir que el kubotán era un arma antireglamentària i, per tant, l´ús que en feia el polícia agredit era il·legítima. Aquest fet ja seria suficient, segons la Defensa, per a no aplicar el delicte d'atemptat a l'autoritat.
La sentència, no obstant això, rebutja aquesta tesi i considera que, en el cas que el policia hagués usat el kubotán es tractaria, en tot cas, d'una infracció lleu. A més, el fet d'usar una arma no reglamentària, segons el Tribunal, no elimina la condició d'Autoritat al policia agredit. A més dels 3 anys de pressó el Tribunal condemna a pagar una multa de 4.000 euros en concepte d'indemnització.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/304522