dimarts, 27 d’octubre del 2009

Que se vayan todos! Barcelona més puta que mai !!!

canvia el cromo del Clos pel de l'Hereu i afegeix a qui creguis convenient, Millet, Pilarin (Esplugues-Caufec), etc... per ex.? (el cartell està reciclat, però és vigent, neng!)

Avui, com totes sabem, hi hagut un altre cas de pressumpta corrupció als ajuntaments de Catalunya. Fet que com és habitual fa anys que es denuncia per part de la societat popular sense cap repercussió. A més, una contradictòria informació apuntava que també s´estava escorllonat la seu d´Urbanisme de l´Ajuntament de Barcelona... Tant n´és si és cert o no... Per què poca gent dubta que en aquest últim ajuntament, està per esclatar la mare de totes les corrupcions: Trenta anys de corruptel.la on pràcticament no es deu de salvar ningú.


Un cas més, Santa Coloma, amb possibles ramificacions a Sant Andreu de Llavaneres, Badalona i Barcelona, afegint-hi el senyor Millet, el Fòrum 2004, Bimsa,l´espekulació salvatge, la ciutat convertida en un abocador caríssim, etc.

Senzillament diem PROU, d´una manera simbòlica.

Per això un grup de ciutadanes i ciutadanes, de manera personal anirem a les 20h del vespre a la Plaça Sant Jaume (BCN) a expressar el fartes que n´estem d´aquests corruptes.

Farem una crida, que no es nova, alternant-nos de cara a l´Ajuntament de BCN i després de cara a la Generalitat:

Fora, Fora, Fora
Corruptes fora!

Animem a qui vulgui (serem 4 gats, però és igual), a que vingui.


Lloc: Pl. Sant Jaume (BCN) 20h Avui