dilluns, 14 de juny del 2010

L'argamedon truca a la porta de casa nostra.


Diu que hi ha una profecia de Nostradamus que literalment afirma : “ ... i des de terres amb nom d'animal vindrà un dimoni disfressat de profeta, que predicarà l'adoració de falsos deus i rendirà vassallatge a un monarca negre”.


Zapatero ve de Leon, va predicar l'adoració a la sacrosanta totxana i rendeix públic vassallatge al president Obama. L'oracle apocalíptic es materialitza davant els nostres ulls incrèduls, i en les mateixes portes del corralito bancari s'estén entre els astròlegs neoliberals el crit de pànic: “ consumiu, consumiu, que el món s'acaba!”


Abans del que canta un gall, l'antiga gallina dels ous d'or no servirà ni per a pastilles de caldo precuinat de marca blanca. Els drets adquirits restaran escurats fins els ossos, i sense ni gota de la sopa boba que nutria cívicament la pau social. L'espectre de la fam ronda noctambulament els contenidors d'escombreries dels nostres carrerons mentre atzucacs humans s'embosquen en la desèrtica selva d'aquesta ciutat de disseny i aparadors botigaires.