divendres, 20 d’agost de 2010

Del gris al blau, no ens han deixat gens en pau!Des d'aquells mercenaris del règim franquista, fins als actuals defensors del ordre establert d'aquesta pseudodemocràcia, els cops de porra dels uniformats farceixen la història de les reivindicacions nacionals i socials. La propera visualització de com apliquen llur raó de la força, serà demà en les festes de gràcia, impedint que es pugui donar la benvinguda a la llibertat a una ciutadana lliure que, segons les seves pròpies lleis, ja esta "reinsertable" a la societat. Cal recordar que, constitucionalment, la funció de la presó és només aquesta. També cal dir que la única prova condemnatòria contra la Laura va èsser l'autoconfesió després de 5 dies sota la llei antiterrorista. Tot i així, el "tribunal excepció" de la audiència nazional serà obeït a ulls clucs, pels politics tripartits, demostrant altre volta de qui son de veritat els "nostres" carrers.

Entre Fraga i Saura, sembla que el pas dels lustres no canvia res més que el color de la seda amb que intenten disfressar la fera. Entre pilotes de goma, “presumptes” pallisses dins de les furgones, detencions indiscriminades i criminalitzacions mediàtiques, qui dia passa anys empeny.

Sempre al servei dels mateixos amos, constantment curulls de violència gratuïta pagada amb els nostres impostos, els hem vist posar coloraines diferents als dolents de sempre. Del gris repressió de la dictadura, passant pel marró merda de la dictatova i fins el blau feixista de l'actual fal·làcia electoralofilica, els dissenyadors tèxtils han tingut força feina de tintura.