dilluns, 6 de setembre del 2010

Els escanyolistes embruten el mural cooperatiu de can Ricart.


De tornada de vacances, una font de tota confiança ha tret el nas entre les obres de reforma de la part del recinte que correspon a Hangar. En arribar a la paret on hi ha pintat una còpia del mural de la cooperativa justícia i pau, descobrí que damunt de la bandera catalana, els imperialistes hi han escrit el nom del porc.


Com que aquest espai està del tot vallat i vigilat, doncs hi ha eines i materials per valor de molts milers d'Euros ( el pressupost total és de 2 milions) i cal ser un dels paletes que hi treballen per accedir-hi ( o un dels segrurrates, que hi tenen la caseta a 15m) l'autoria del sabotatge està força definida.


Coincidint amb l'eufòria fumborera d'aquest estiu, els holigans rojigualdos necessitaven expressar-se tal qual son. La temptació d'empastifar una bandera que veuen com contraria va ésser massa forta. Els hi feia mal als ulls aquella “provocació” que veien cada dia en el seu lloc de treball.

Davant la quatribarrada acompanyada de paraules com justícia o pau, envoltada per gent de tots colors, no podien estar-se de fer-hi boicot.


Nosaltres els hi responem amb el seu idioma, per a que ens entenguin, i parafrasejant un dels seus clàssics (per allò de conèixer l'enemic), els hi diem:





“Tu crítica majadera

de los versos que escribí,

pedancrácio, no me altera.

Mas pesadumbre tubiera

si te gustasen a tí”