dimarts, 31 de maig del 2011

Els fruits de la indignació.

Les concentracions d'indignades comencen a donar alguns fruits. En les discussions de les comissions en l'àgora de la plaça Catalunya, els arguments polítics floreixen i són polinitzats. La collita de tot plegat és igual d'incerta com el futur en un planeta amb el clima canviat, el mateix d'insegura com el pervindre post pic del petroli, però ens donen un mínim d'alè a l'esperança en la ciutadania que omple els carrers.

Sembla que la llavor arrela ferma en contacte íntim amb el territori. Des de l'assemblea oberta de demà en Can Felipa fins l'exemple de la comissió del dret a l'autodeterminació d'ahir ( veure vídeo): http://www.youtube.com/watch?v=U9xeJSxXw08&feature=youtu.be
s'està fent política de debò, d'aquella que en Joan Fuster deia que "la que no féssim nosaltres. la farien contra nosaltres".

També les intervencions repressives dels prosistema obtenen resposta en dotzena de vídeos, on les imatges parlen per elles mateixes. Les pallisses als pacifistes són retratades i els robatoris a punta d'antiavalots són gràficament immortalitzats per la posteritat. Potser un dels més clars és http://www.youtube.com/watch?v=UIStkvzWGVc i també hi ha reculls com http://www.designk.es/acampada/general/barcelona.php que recomanem de no perdre's. "Els raïms de la ira" si fermenten correctament, poden donar per resultat un vi de sorprenent qualitat.