dilluns, 9 d’abril del 2012

4 morts més per violéncia immobiliària en Can Ricart

Aquesta passada matinada, 4 persones veïnes des de fa més de 10 anys de Can Ricart, han mort en l'incendi de la seva xabola d'autoconstrucció. Son membres de una mateixa família romanesa que reciclaven ferralla per subsistir, a l'ombra dels milers de pisos buits que "decoren" la part baixa de la Diagonal. Segons ha declarat el primer tinent d'alcalde de la "nostra" casa consistorial, havien rebutjat la repatriació gratuïta que els hi oferien des dels serveis socials.

Veure http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2009/01/els-incendis-poblenou-no-acostumen.html per comprovar que en el mes de Gener de l'any 2009 ja varen patir un incendi en la mateixa barraca.

Publiquem la foto de dues dones d'aquesta família, retratades fa dos anys. Avui, una d'elles es presumtament morta, a l'espera de que l'autopsia oficial identifiqui els cadàvers. L'altre foto és del que queda de casa seva. Recomenem llegir El solar del romanès per tenir un altre punt de vista, alternatiu a les associacions i entitats del barri ( i de fora) que fent un exercici de cinisme, demanen més subvencions "caritatives" de les que endur-se un %. Aquestes mateixes entitats i associacions que, lluny de denunciar als responsables de l'especulació urbanística, els hi demanen diners per èsser còmplices per omissió dels plans del 22@. Sense més comentaris ( de moment).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És curiós com els mitjans d'informació mercenaris ometen el nom de "Can Ricart" en aquesta notícia. Recordeu que fa uns anys ja van morir unes persones que habitaben una nau annexa a can Ricart on ara hi ha la cosa aquesta que l'ajuntafems anomena "Parc Central".

stafe ha dit...

Hi ha més fotos d'aquesta familia a http://periferiesurbanes.org/?page_id=719&album=1

S'ha confirmat que són aquestes les persones que van morir?

stafe ha dit...

més sobre barraques de poblenou, i ipocrisia de la premsa: http://periferiesurbanes.org/?p=762&lang=ca