dimecres, 25 de juliol del 2012

La plaga de mosquits, el gran clàssic de l'estiu en can Ricart.

Ja fa dies, els mitjans de comunicació de masses desinformen a la població amb el vintè aniversari dels jocs olímpics de Barcelona. Obliden la repressió policial i judicial que arribà fins al tribunal de drets humans d'Estrasburg ( Condemnant al jutge Garzón per les tortures als "seus" detinguts) i obliden També el gran negoci de l'especulació urbanística en la vila olímpica, inici de la posterior megahiperbombolla. Les medalles d'or a la "més millor hipocresia" estan cada dia més competides.
Mentre tant, les veïnes i veïns de Can Ricart patim totes les conseqüències negatives de l'anomenada crisi econòmica, veiem com davant dels nostres ulls s'ensorra un patrimoni arquitectònic únic en tot el continent europeu i la pujada de l'I.V.A. no és l'ùnic que ens xucla la sang.
Amb la calor, la nostrada plaga de mosquits estivals ha tornat a obligar-nos a triar entre tancar portes i finestres, (coent-nos en el nostre propi suc) o obrir-les i permetre que els paràsits alats penetrin en les nostres llars com polítics en caixa d'estalvis. En el podium dels més odiats, caldria fer una ampliació de superfície per a que els poguerem encabir a tots!
Les fotos que adjuntem, preses avui mateix, són per a que us feu una idea de com va el deteriorament general del recinte.Si mai sentiu algú que digui que s'ha salvat can Ricart, recomaneu-li que obri els ulls a la realitat i passi olímpicament del Matrix oficial.

1 comentari:

jordi ha dit...

el forat de can Ricart, el forat de la colònia Castells, el forat de Vallcarca, el forat del Bon Pastor, etc... son l'exemple més palpable de la dubtosa moralitat dels "amos" de Barcelona.