dissabte, 5 d’octubre del 2013

Resiliència predicant, mentre van especulant.


La paraula resiliència és un neologisme ecologista que té diferents definicions http://es.wikipedia.org/wiki/Resiliencia, però que ve a significar la capacitat de resistir canvis sobtats, adaptant-se sense patir-ne significatius traumes.

En l'actual època de prostitució lingüística http://es.wikipedia.org/wiki/Gram%C3%A1tica_transformacional el poder "mediàtic" s'apropia del lèxic per a buidar-lo de contingut. Amb gramàtica generativa transformacional , pretenen forçar la realitat fins fer-la coincidir amb el discurs oficial. Xarlatans i bocamolls de retòrica camaleònica i oratòria de cotorra, repeteixen mil vegades la mateixa mentida, fins convertir-la en dogma de fe. En aquesta línia de pensament s'inventaren el Fòrum de les cultures 2004 per encobrir el pelotazo de Diagonal Mar http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2011/05/que-ha-passat-en-diagonal-mar.html . Però la hipocresia municipal barcelonina està arribant a extrems grotescos inimaginats, quan l'exalcalde Clos i l'actual alcalde Trias signen un conveni per designar....... TATATATXAAAAAN:
El tamany de l'ofensa a la inteligència ciutadana, competeix en grandària amb els gratacels abandonats del 22@.

Per posar un exemple (les dues fotos de banda i banda fetes avui ho testifiquen gràficament), sense sortir de l'illa de cases de Can Ricart, en el C/Espronceda cantonada amb C/Marroc, tenim el descampat que deixaren els enderrocs dels habitatges que hi havia. 
Un bon grapat de veïnes sense casa per fer lloc a les males herbes, en nom del benefici especulatiu de les requalificacions urbanístiques, és la norma que defineix massa actuacions immobiliàries. QUE TÉ TOT AIXÒ DE RESILIENT?????

Resilient seria, "senyor" Xavier Trias i "senyor" Joan Clos, Reduir la petjada ecològica i el risc d'exclusió social dels habitants. Com? lluitant per aconseguir la sobirania alimentària. Produint aliments en qualsevol terrat http://unhortalbalco.blogspot.com.es/ i/o imitant l'interesant exemple de l'ajuntament de Vallbona d'Anòia i recuperant espais desaprofitats per organitzar horts cooperatius http://www.anoiadiari.cat/noticia/17647/l-ajuntament-de-vallbona-impulsa-un-projecte-d-horts-socials . Celebrant el 12 d'Octubre el dia mundial contra Monsanto.......Enlloc d'això,  volen fer uns jocs olímpics d'hivern, per encobrir un altre pelotazo inconfesable http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2010/01/conte-de-nadal-mitjans-de-gener.html  i "Patrocinant" amb 4'5 milions d'Euros la fòrmula 1 de Montmeló, fent apologia del consum malbaratador de combustibles fòsils. La gentrificació del Poblenou, de La Barceloneta, de Gràcia, ........ és la conseqüència directa de les vostres accions de govern, on la resiliència ni està, ni se l'espera.


En el nostre maltractat barri, els únics horts resilients que funcionen són els indignats que okupen solars abandonats https://www.facebook.com/hortindignatdos.poblenou i que alegren amb les seves verdures i actes comunitaris http://www.youtube.com/watch?v=SdCrj0GpNUg el teixit associatiu del districte, al marge dels tripijocs consistorials. El proper 18 d'Octubre celebren el tercer aniversari de l'hort 1..... Sense cap mena de subvenció ni reconeixement "legal" dels representants ciutadans "democràticament" triats per escalfar les poltrones de l'ajuntafems!