divendres, 19 de setembre del 2014

Ni xurros ni croassants, pastissos catalans !!!!

Aquesta tarda, l'estàtua de Josep Llimona "Desconsol" (que mostrem en la primera foto de l'esquerra), semblava fer més honor que mai al seu títol.

 Mentre que en l'interior del parlament de la Ciutadella s'aprovava una llei de consultes cridada a ser paper mullat, en la porta ens hem ajuntat unes 300 persones, sense gaire esperit de rebel·lia. Com a mostra, la primera foto de la dreta :-(

Potser que ja fem tard per a prendre'ns la cosa de la independència com a quelcom més seriós que un grapat de performances i freakis de bandera. Que sense desobediència no hi ha independència http://desobeim.cat/ . Que la independència per a poder canviar-ho tot no ens la donaran sense baixar de l'autobús https://www.facebook.com/IndependenciaPerCanviarHoTot/timeline .


Quan el tribunal constitucional escanyol ens negui el dret a votar, forçant-nos a empassar coll avall el menú únic a base de "bocata de calamares", els panxacontentes de sempre no s'ennuegaran pas. Amb xerrameca de pa sucat amb oli continuaran rumiant metàfores marineres per justificar el naufragi. Tampoc queden Xirinacs per a fer vagues de fam http://www.llibertat.cat/2013/12/fa-40-anys-de-la-vaga-de-fam-de-xirinacs-mentre-era-empresonat-a-la-model-23995 . Però protestaran enèrgicament a l'hora dels postres, i fent un institucional brindis al sòl, exigint carquinyolis i crema catalana.


Després dels anys que portem fent via, s'ensuma un altre traïció burgesa, amb els seus aliats Lerrouxistes fent-lis el "cocido" en la rebotiga. Esperem que el poble treballador català sàpiga fer botifarra a la "legalidad vigente" i no es vengui per un plat de llenties reescalfades.  

Preparem la resposta! El dia de la prohibició de la consulta, totes a les 19.00h davant dels ajuntaments!  #Desobeïm