dijous, 5 d’abril del 2018

Més de 40 desnonaments diaris :-(

Cada dia, en la ciutat de Barcelona, més de 40 famílies veuen esgotat el seu contracte de lloguer, i davant la impossibilitat de fer front a l'augment del preu, han de marxar fins l'extraradi de l'àrea metropolitana.

Aquest procés de gentrificació accelerada colpeja especialment el nostre barri. Amb el 22@, paisatge i paisanatge han patit una metamorfosi, que enriu-te'n tu de la de Kafka !!!! Diu que, mentre la mitjana europea arriba al 20% d'habitatge públic de lloguer social, en el Poblenou no supera el 2%.... "No hace falta decir mas..." Que afirma el tòpic futbolero.

L'actual ajuntament ens ofereix novetat en la metàfora, ara religiosa, del "A Dios rogando y con el mazo dando" quan davant la ONU tot són bones paraules ( Mireu https://www.aldia.cat/catalunya/noticia-lonu-ada-colau-demanen-estrategies-ciutats-pel-dret-lhabitatge-contra-gentrificacio-20171103123531.html) però en la pràctica fan exactament el contrari del que diuen ( Mireu http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2017/11/de-la-fabrica-la-manta-passant-pel.html )

El resultat de tot plegat és el contrast de les barraques d'auto-construcció de l'interior de Can Ricart, que veieu en la foto de l'esquerra i un anunci en alfabet ciríl·lic de venda d'edificis... suposadament "Con bichos"... :-(

1 comentari:

Beranda Info ha dit...

Most Popular Membranophone Musical Instruments in Indonesia