diumenge, 30 de juliol del 2023

El futur aspecte de l’antic recinte.

Ja tenim clar quin será el futur aspecte que “lluirà” l’antic recinte fabril de Can Ricart. Com es pot veure en la infografía, será del tot invisible des del carrer. El coeficient d’edificabilitat que el 22@ va regalar als propietaris dels terrenys, n’es el responsable. Resulta que, per a tirar enrera el “regal”, caldria pagar-lis una indemnització per lucro cesante. De manera que, la memoria de l’escenari de 170 anys de lluites proletaries pels nostres drets laborals, s’esborra com llàgrimes en la pluja.

 Aquests partits polítics que es diuen d’esquerres, en són els responsables. Les seves entitas satèlits feien el joc del policía bo, mentre des de la casa consistorial els regidors feien de poli dolent. Després resulta que no hi ha consciència de classe, i l’ultradreta guanya vots en zones “econòmicament deprimides”.

 Però el dret a l’habitatge ens l’han robat aquests que es diuen d’esquerres, bo i mantenint el règim del 78 que els peixa. Mentre, els qui poden pagar 10.000 Euros el M2 de loft, a partir de 820.000 té un de 83 M2...  Y SE LOS QUITAN DE LAS MANOS, OIGA!  

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

https://www.vilaweb.cat/noticies/roser-vernet-la-destruccio-de-la-memoria-dels-llocs-es-com-si-ens-fessin-alguna-cosa-al-cervell-i-una-part-del-que-som-sesborres/

Un hort al balcó ha dit...

https://www.ccma.cat/324/can-ricart-un-conjunt-patrimonial-que-llangueix-en-mig-de-la-transformacio-del-22/noticia/3210706/